Şato kına tahtı, kına gecelerinde tercih edilen en gösterişli kına tahtı modelidir. İhtişamlı ve görkemli tasarımı ile öne çıkar. Altın sarısı metal aksamı, en ince oyma motifleri ile süslenmiştir. Kına gecenizde salonda en görünen yerde bulunacak kına tahtı, içinde sizinle birlikte adeta saray ortamı yaşatacaktır.

Şato Kına Tahtı
Oryantal motiflerle şık ve kaliteli detaylarla süslenen kına tahtı, üst kısmında yer alan kubbesindeki değişik tasarımıyla da göz doldurur. Farklı şekilde hazırlanan cibinlik modelleri ile oturma kısmında kullanılan kumaşların rengi özellikle uyumlu olmaktadır. İsteğe bağlı olarak cibinlik modelleri süslemeleri değişebilir. Ancak yine de altın rengi işlemeli özel dikim cibinlik modelleri kullanılması tercih edilir.

Osmanlı saray tahtlarını andıran şato kına tahtı modellerini kesinlikle  yakından görmeniz ve içinde oturarak değerlendirmeniz en doğru kararı vermenize yardımcı olacaktır. Grand Dekor olarak şato kına tahtı modellerimiz ile sizlerin hizmetindeyiz. Buradan seçeceğiniz modelleri yakından görmeniz için sizi en kısa zamanda bekliyoruz.