Elips Kafes Kına Tahtı, oturma kısmı elips şeklinde hoş bir kafes görünümünde tasarlanan kına tahtı modelidir. Bu taht modeli tekli kafes modeline göre daha geniş bir oturma yerine sahiptir.
Elips Kafes Kına Tahtı


Elips Kına Tahtı
Kına gecesi için gelinin içinde oturacağı en önemli bir aksesuar olan kına tahtı, gecenin konseptine uygun olarak süslenir. Elips Kına Tahtı için daha yayvan minderler hazırlanır ve istenirse cibinlik de konsepte göre tahtın üst kısmında bulunan kubbeye eklenir.

Elips Kafes Kına Tahtı, kafes tipinde ama daha elips model olarak  tasarlanır ve üstünde kendinden elips bir kubbesi bulunur. Ferforje malzemeden yapılan elips kafes kına tahtı, genellikle oryantal konseptler için kullanılır. Elips Kına Tahtı ile birlikte yine kına gecesi için seçilen konsepte uygun diğer kına aksesuarları da özenle hazırlanır.

Elips kafes kına tahtı, elips şeklinde olduğu için oturma yeri de aynı bu şekilde bir minderle hazırlanır. Kına tahtı oturma minderleri ve süs minderleri de konsepte uygun renklerde ve süslemelerle hazırlanır. Elips kına tahtı genellikle altın renginde olur. Eğer istenirse tahtın kubbesinin ön tarafına taç şeklinde ek süs de koyulabilir.